woensdag 31 maart 2010

Wit paard met maden

Via de email kregen wij de volgende droom opgestuurd:

Er was een wit paard of witte pony, en het arme beest zat helemaal vanuit zijn neus en zijn bek en ogen onder de maden, het krioelde gewoon. Ik keek ernaar en vond het vreselijk. Daarna liep de pony expres tegen een muur aan omdat hij zo'n jeuk had en hij kon zichzelf niet helpen. Opeens was de linkerbuik-helft van de pony eruit waardoor je de ingewanden ook zag en het was hol van binnen. Toen ging de pony onder een douche staan met die helft om al die maden uit de binnenkant weg te spoelen. Het had niet echt geholpen, want ze hadden al veel aangericht en toen werd het paard ingeslapen, en op het einde zag ik alleen nog zijn kop voor me en die keek droevig met de ogen open, maar wel dood.

Wat zou de betekenis kunnen zijn van deze droom?

Een paard staat voor het gevoel dat je je leven onder controle hebt. Aangezien het paard op een hele vervelende en vieze manier doodgaat, zijn er veel vervelende dingen gebeurd die je weggeduwd hebt, waarnaar je niet wilde kijken, maar die toch aan je vreten (de maden) en waardoor je nu het gevoel hebt dat je de controle kwijt bent. De witte kleur van het paard staat voor de rust en onschuld die nu verdwenen is.

Ook benieuwd wat de betekenis van jou droom kan zijn? Kijk eens op http://www.grotebeer.net. Er is een forum waar je vragen kunt stellen en een droom symbolen bibliotheek!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten