vrijdag 6 januari 2012

Derek Ogilvie ontmaskerd?

RamBam-presentatrice Linda Hakeboom liet tijdens een liveshow van de RTL- goeroe in Enschede Derek geloven dat haar opa was overleden. Derek zou daarop twintig minuten met de opa van de presentatrice hebben gesproken. Enige probleem is…. de grootvader van Linda is helemaal niet overleden. Na afloop van de show confronteerde de presentatrice het geprezen Schotse medium met de feiten. Daarop zou Derek wat onzin gemompeld hebben.

Max van den Burg, medepresentator van de show, gaat echter nog een stapje verder. Volgens hem ‘grensde de onthulling aan de Watergate-affaire’. Hij is van mening dat de goeroe het land uitgezet moest worden. ‘Hij is de Mauro van de entertainmentindustrie’

Het is niet de eerste keer dat er getwijfeld wordt aan de gave van Derek . De Amerikaan James Randi onderzocht enkele jaren geleden de krachten van Derek door middel van een test. Derek verblijft momenteel in Schotland.

RTL heeft inmiddels gereageerd op de commotie. "De uitspraken die nu in de media worden gedaan door de programmamakers over Derek, worden in de uitzending van maandag niet onderbouwd door het satirische programma RAMBAM. Sterker nog, de uitzending heeft van meet af aan de insteek gehad om Derek op een bepaalde manier neer te zetten."

Bron
http://www.telegraaf.nl/prive/11249575/__Derek_Ogilvie_ontmaskerd___.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten