zaterdag 8 oktober 2011

Ademloosheid en paddestoelen

Ik droom vaak over schimmels en paddenstoelen en dat ik geen lucht meer krijg. Heel luguber. Een keer ging mijn droom erover dat mijn tong helemaal opgezwollen was en dat ik geen lucht meer door mijn mond kreeg. Een andere keer groeide er een paddenstoel vanuit mijn mondhoek. Toen ik hem afbrak ging ik modder schuimbekken. En de laatste keer groeiden er paddenstoelen uit mijn hand. Tot nu toe weet ik niet wat het te betekenen heeft. De psycholoog. weet het ook niet. Vind het wel vreemd dat die paddenstoelen elke keer terugkeren.

Bekijk wat de betekenis van deze droom is op GroteBeer.Net. Op het forum zijn verschillende mensen die kunnen helpen met droomuitleg.

2 opmerkingen:

  1. Mijn zoon van 12 jaar had laatst ook een droom over een paddestoel die groeide uit zijn wijsvinger. Een oud mannetje hielp door de paddestoel op te eten... Betekenis van deze droom ben ik nog aan het zoeken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn zoon van 12 jaar had laatst ook een droom over een paddestoel die groeide uit zijn wijsvinger. Een oud mannetje hielp door de paddestoel op te eten... Betekenis van deze droom ben ik nog aan het zoeken.

    BeantwoordenVerwijderen