zaterdag 8 oktober 2011

Kat dood

Sinds 1 juni was ik mijn kat kwijt. Op 6 juni heb ik hem terug gevonden, helaas was hij aangereden en op slag dood. wanneer dit gebeurt is weet ik niet. Nu is het zo dat ik al een paar weken droom dat mijn kat in de woonkamer is. Hij loopt dan op 3 poten en zijn rechter voorpootje heeft hij ingetrokken deze kan hij niet meer bewegen of gebruiken. Ik schrik dan wakker en loop naar de woonkamer. Als ik in de woonkamer ben dan kom ik erachter dat hij er niet meer is.
Wie kan mij uitleggen wat dit betekend.

Bekijk wat de betekenis van deze droom is op GroteBeer.Net. Op het forum zijn verschillende mensen die kunnen helpen met droomuitleg.

1 opmerking:

  1. Ook ik droom van mijn kat die ik 8 oktober dood terug gevonden heb. Hij was niet zichtbaar gewond en weet niet wat er met hem gebeurt. De eerste keer droomde ik dat hij op mijn bed lag en ik naar hem toeliep en hem wilde vasthouden hij opeens verdween. De 2e keer was het tijdens een slaapverlamming (dat is als je geest wakker is maar je lichaam nog slaapt)hij lag bij mijn hoofd en duwde zijn wang tegen de mijne alsof hij me gerust wilde stellen. de laatste keer lag hij in een bad maar vreemd genoeg tilde ik hem eruit en was hij weer droog.

    Ik weet dat er dierentolken zijn die vertellen dat de ziel van een geliefd huisdier in onze dromen kan verschijnen om iets duidelijk te maken , een geruststelling of een aanwijzing. Mogelijk wilde jouw kat vertellen dat hij misschien nog naar huis heeft proberen te komen maar dit niet lukte. Ik weet niet of je gezien hebt of gehoord hebt dat hij op slag dood was maar ik weet dat katten die aangereden worden vaak met alle kracht die ze nog hebben proberen zich zelf wegslepen naar een rustig plekje. Ik hoop dat mijn kat Pim nog eens iets duidelijk gaat maken wat er precies gebeurt is.

    BeantwoordenVerwijderen